• Lid worden?

  ASV Arsenal is een middelgrote Amsterdamse voetbalclub, gevestigd aan het IJsbaanpad in Amsterdam Zuid. ASV Arsenal heeft een bloeiende jeugdafdeling, senioren en veteranenteams die op zaterdag en zondag voetballen en een grote afdeling met zaalvoetbalteams.

 • Jeugd 5 t/m 10 jaar

  Alle kinderen van 5 t/m 10 jaar starten bij ASV Arsenal op de Arsenal Football Academy, kortweg AFA. Afgelopen seizoenen zijn veel kinderen op een leuke en sportieve manier met voetbal bezig geweest. De AFA is het voorportaal om toe te treden tot de vereniging en deel te nemen aan KNVB competitievoetbal. Sinds het seizoen 2013-2014 nemen wij daarom alleen kinderen van 5 t/m 10 jaar aan via de AFA. 

  Meer informatie over de AFA

 • Jeugdspelers van 11 t/m 18 jaar die al bij een andere voetbalclub in teamverband hebben gevoetbald of willen starten met voetballen, kunnen contact opnemen via ledenadministratie@asvarsenal.nl. Dan ontvang je bericht of we in een van de jeugdteams een vrije plek hebben. Vermeld hierbij altijd de geboortedatum inclusief geboortejaar van de jeugdspeler. 

 • Senioren & veteranen - veldvoetbal en zaalvoetbal

  Om je als nieuwe speler bij de senioren, veteranen- of bij een van de ASV Arsenal zaalvoetbalteams aan te melden kun je een email sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl. Je ontvangt dan meer informatie over de procedure van aanmelding bij de senioren. 

 • Volledig team inschrijven?

  Wil je met een volledig (nieuw) team aanmelden bij ASV Arsenal? Neem dan contact op via teams@asvarsenal.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben bijna altijd alleen plek voor nieuwe teams op de zondag. Wel kun je als je eenmaal op zondag bij ons speelt op de wachtlijst geplaatst worden om door te schuiven naar de zaterdag mocht daar een plek vrijkomen. 

  Geef in de e-mail duidelijk jouw contactgegevens aan, waaronder je telefoonnummer, zodat we eenvoudig contact met je kunnen opnemen.