• Lid worden?

  ASV Arsenal is een middelgrote Amsterdamse voetbalclub, gevestigd aan het IJsbaanpad in Amsterdam Zuid. ASV Arsenal heeft een bloeiende jeugdafdeling, senioren en veteranenteams die op zaterdag en zondag voetballen en een grote afdeling met zaalvoetbalteams.

 • Jeugd 5 t/m 10 jaar

  Alle kinderen van 5 t/m 10 jaar starten bij ASV Arsenal op de Arsenal Football Academy, kortweg AFA. Afgelopen seizoenen zijn veel kinderen op een leuke en sportieve manier met voetbal bezig geweest. De AFA is het voorportaal om toe te treden tot de vereniging en deel te nemen aan KNVB competitievoetbal. Sinds het seizoen 2013-2014 nemen wij daarom alleen kinderen van 5 t/m 10 jaar aan via de AFA. 

  Meer informatie over de AFA

 • Jeugdspelers die al bij een andere voetbalclub in teamverband hebben gevoetbald en ouder dan 10 jaar zijn en willen spelen bij een van de jeugdteams van ASV Arsenal kunnen contact opnemen via ledenadministratie@asvarsenal.nl. Vermeld hierbij altijd de geboortedatum inclusief geboortejaar van de jeugdspeler. 

 • Senioren & veteranen - veldvoetbal en zaalvoetbal

  Om je als nieuwe speler bij de senioren, veteranen- of bij een van de ASV Arsenal zaalvoetbalteams aan te melden kun je een email sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl. Je ontvangt dan meer informatie over de procedure van aanmelding bij de senioren. 

 • Volledig team inschrijven?

  Wil je met een volledig (nieuw) team aanmelden bij ASV Arsenal? Neem dan contact op via teams@asvarsenal.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben meestal alleen plek voor nieuwe teams op de zondag. Een enkele keer komt er een plek op de zaterdag vrij. Wel kun je als je eenmaal op zondag speelt op de wachtlijst komen om door te schuiven naar de zaterdag mocht daar een plek vrijkomen. 

  Geef in de email duidelijk jouw contactgegevens aan, waaronder je telefoonnummer, zodat er eenvoudig contact kan worden opgenomen.