• Lid worden?

  ASV Arsenal is een middelgrote Amsterdamse voetbalclub, gevestigd aan het IJsbaanpad in Amsterdam Zuid. ASV Arsenal heeft een bloeiende jeugdafdeling, senioren en veteranenteams die op zaterdag en zondag voetballen en een grote afdeling met zaalvoetbalteams.

 • Jeugd 5 t/m 10 jaar

  Alle kinderen van 5 t/m 10 jaar starten bij ASV Arsenal op de Arsenal Football Academy, kortweg AFA. Afgelopen seizoenen zijn veel kinderen op een leuke en sportieve manier met voetbal bezig geweest. De AFA is het voorportaal om toe te treden tot de vereniging en deel te nemen aan KNVB competitievoetbal. Sinds het seizoen 2013-2014 nemen wij daarom alleen kinderen van 5 t/m 10 jaar aan via de AFA. 

  Meer informatie over de AFA

 • Jeugdspelers die al bij een andere voetbalclub in teamverband hebben gevoetbald of ouder dan 10 jaar zijn en willen spelen bij een van de jeugdteams bij ASV Arsenal kunnen contact opnemen via ledenadministratie@asvarsenal.nl. Vermeld hierbij altijd de geboortedatum  inclusief geboortejaar van de jeugdspeler. 

 • Senioren & veteranen - Veldvoetbal en zaalvoetbal

  Om je als nieuwe speler bij de senioren, veteranen- of bij een van de ASV Arsenal zaalvoetbalteams aan te melden kun je een email sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl. Je ontvangt dan meer informatie over de procedure van aanmelding bij de senioren.