• Wedstrijdzaken is de tussenpersoon tussen de KNVB, coaches/aanvoerders/teammanagers van ASV Arsenal teams en andere clubs. Wedstrijdzaken draagt zorg voor de juiste planning van beker-, competitie- en oefenwedstrijden. 

 • Veldindeling ASV Arsenal

  Wil je weten op welk veld jouw wedstrijd gespeeld wordt? Kijk dan op de pagina veldindeling

 • Als de KNVB besluit dat door bijvoorbeeld de weersomstandigheden een of meerdere wedstrijden niet gespeeld kunnen worden, dan wordt dit via de voetbal.nl app gecommuniceerd. Je ziet dan een geel balkje met de tekst afgelast bij jouw wedstrijd staan. De KNVB probeert uiterlijk op vrijdagavond 20.00 uur voor de wedstrijden op zaterdag en zaterdagavond 20.00 uur voor de wedstrijden op zondag bekend te maken welke wedstrijden zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zal de KNVB dit uiterlijk op de speeldag voor 06.00 uur communiceren. 

 • ASV Arsenal speelt haar thuiswedstrijden op twee kunstgrasvelden. Die zullen niet snel onbespeelbaar zijn, maar het kan toch gebeuren. Veel tegenstanders beschikken naast kunstgrasvelden ook over natuurlijke grasvelden. Mocht ASV Arsenal haar kunstgrasvelden, of een tegenstander haar kunst- of natuurlijke grasvelden onbespeelbaar verklaren, dan zal dit via de voetbal.nl app gecommuniceerd worden. Er staat dan een geel balkje met de tekst afgelast bij jouw wedstrijd. Staat er niets bij jouw wedstrijd in de voetbal.nl app, dan gaat de wedstrijd gewoon door. 

 • Het kan voorkomen dat jouw team door ziekte, vakanties e.d. spelers tekort komt. Er is sprake van een tekort aan spelers als er minder spelers beschikbaar zijn dan er op het veld zouden moeten spelen. Dus bij 11 tegen 11 is er sprake van een spelerstekort bij 10 of minder spelers, bij 6 tegen 6 is er sprake van een spelerstekort bij 5 of minder spelers.

  Probeer altijd eerst bij andere teams invallers te regelen. Dit gaat het eenvoudigst door contact op te nemen met de aanvoerders / begeleiders. Heb je geen contactgegevens van andere teambegeleiders en/of aanvoerders? Vraag die dan op bij jouw wedstrijdsecretaris. Het is niet toegestaan invallers te laten spelen die niet lid zijn van ASV Arsenal en de KNVB.

  Lukt het niet om invallers te regelen? Laat dit dan tijdig, doch uiterlijk op donderdagavond 20.00 uur voorafgaand aan de wedstrijd aan jouw wedstrijdsecretaris weten. Dan kan hij/zij contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander en de KNVB. Een wedstrijd niet spelen zonder de wedstrijdsecretaris in te lichten kan en mag niet en zal leiden tot een (hoge) boete voor het team. 

 • Kan jouw team door onvoorziene omstandigheden een wedstrijd niet op de geplande datum spelen, neem dan uiterlijk 9 dagen voor aanvang van de wedstrijd contact op met jouw wedstrijdsecretaris. Kijk hiervoor ook even bij spelerstekort.

  De wedstrijdsecretaris zal in overleg met de tegenstander en de KNVB kijken wat er mogelijk is om de wedstrijd op een ander moment te spelen. De KNVB plant altijd een aantal inhaalweekenden per seizoen in in de KNVB speeldagenkalender. Eerst wordt geprobeerd de wedstrijd in een van deze inhaalweekenden te spelen. Lukt dit niet, dan wordt in uiterste nood uitgeweken naar een doordeweekse avond. Omdat ASV Arsenal beschikt over 2 (kunstgras)velden die dagelijks intensief gebruikt worden voor trainingen, is er niet heel veel speling en ruimte. Maar we zullen altijd zoeken naar de meest ideale oplossing. 

 • Wil jouw team een oefenwedstrijd spelen? Jouw wedstrijdsecretaris kan via Sportlink zoeken naar vrije teams in alle leeftijdsgroepen en in alle klassen en contact opnemen met oefentegenstanders, maar je kunt natuurlijk ook zelf al een oefentegenstander gevonden hebben. Neem in alle gevallen contact op met jouw wedstrijdsecretaris. Hij/zij weet welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de veldbezetting en kan de wedstrijd inplannen. Zonder tussenkomst van jouw wedstrijdsecretaris kan er geen oefenwedstrijd gespeeld worden. 

 • Speeldagenkalender KNVB

  Op de speeldagenkalender van de reguliere competitie van de KNVB voor het seizoen 2021-2022 kun je zien in welke weekenden er beker- of competitiewedstrijden gespeeld worden. Daarnaast staan ook eventuele inhaalweekenden op de speeldagenkalender, die ingezet kunnen worden bij afgelasting of verplaatsing van een wedstrijd. De speeldagenkalender West is op ASV Arsenal van toepassing. 

  Speeldagenkalender KNVB 2022-2023 - VELDVOETBAL 

  Toelichting op de speeldagenkalender voor het veldvoetbal:
  JO8 t/m JO12   - Pupillen 4 fasen - O7 t/m O13
  JO13 t/m JO19 - Districtscompetities juniioren categorie A+B 3 fasen - O13 t/m O19
  Senioren & Vet - schema 12 Categorie B Senioren of schema 12 Categorie A Senioren (afh. van klasse / categorie waarin gespeeld wordt)

  Speeldagenkalender KNVB 2022-2023 - ZAALVOETBAL

  Toelichting op de speeldagenkalender voor het zaalvoetbal:
  Schema 12 senioren A-categorie - voor teams die uitkomen in de A-categorie
  Schema senioren B-categorie - voor teams die uitkomen in de B-categorie

 • Wedstrijdsecretaris Veld Jessica Bernard

  wedstrijdsecretarisveld@asvarsenal.nl

  (op werkdagen na 17.00u)
  06-34436944/
  06-40487544

  Wedstrijdsecretaris Zaal Shane Wolff wedstrijdsecretariszaal@asvarsenal.nl  06-24401717