• De voetball.nl app is er voor iedereen die bij ASV Arsenal voetbalt. En natuurlijk voor alle ouders van jeugdleden. Download de voetbal.nl app op je smartphone. Je moet je eerst registreren met het e-mailadres waarmee je bij Arsenal geregistreerd staat, een wachtwoord aanmaken en vervolgens kun je inloggen. Sinds het voorjaar van 2020 is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers van jeugdspelers in kunnen loggen in de voetbal.nl app en het volledige programma van hun kind(eren) te zien krijgen. De e-mailadressen van beide ouders/verzorgers dienen dan bij ASV Arsenal geregistreerd te worden. Dit kan door een email te sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl.

  Via de app kun je het volledige wedstrijdprogramma van jouw team zien, met alle relevante informatie over de wedstrijd, routebeschrijving, kleedkamerindeling en meer. Bovendien krijg je via de voetbal.nl app ook alle relevante informatie over jouw eigen team, trainingen en nieuws en evenementen van Arsenal.

  De mogelijkheden en voordelen van de voetbal.nl app:

  • Altijd op de hoogte van het Arsenal nieuws
  • Evenementen zoals toernooien, samen voetbalwedstrijden op groot scherm kijken (Arsenal - volledig programma)
  • Wedstrijdprogramma, uitslagen, standen en wedstrijddetails zoals tijd, locatie, veld, kleedkamer, aan- en afwezigheid aangegeven (bij je team)
  • Trainingen en trainingsdetails zoals tijd, veld, kleedkamer en je aan- of afwezigheid bij de trainingen aangeven (persoonlijk - programma)
  • Een ander team altijd snel en eenvoudig te volgen door het team als favoriet aan te duiden (menu - zoeken - team zoeken - tik op de ster) 
  • Zichtbaarheid met naam en foto in de voetbal.nl app en bij je team op website zelf aan te passen (menu - algemeen - instellingen - mijn persoonsgegevens - zichtbaarheid)
  • Altijd op de hoogte van belangrijke updates zoals afgelastingen van wedstrijden, trainingen e.d door het aanzetten van pushberichten / notificaties (menu - algemeen - instellingen - pushberichten)
  • Koppeling van jouw wedstrijdprogramma aan je digitale agenda (team - programma - kalender). Let wel op: de koppeling aan je agenda is een in-app aankoop. 

  Een aantal van bovenstaande mogelijkheden krijgen verder op deze pagina extra uitleg. 

  Dowload de voetbal.nl app op je smartphone via onderstaande buttons of zoek in de App-store of Google Playstore naar de voetbl.nl app.

 • Zichtbaarheid aanpassen

  Via de instellingen in het menu van de voetbal.nl app kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van ASV Arsenal. Er zijn 3 mogelijkheden met betrekking tot jouw zichtbaarheid; normaal, beperkt en afgeschermd.

  Standaard staat je profiel op afgeschermd en is daarmee alleen zichtbaar voor scheidsrechters en verenigingsofficials. 

  Bij normaal is je naam en foto zichtbaar, bij beperkt is alleen je naam zichtbaar en bij afgeschermd is je naam en foto niet zichtbaar.  

  Hoe kan ik mijn zichtbaarheid aanpassen? 

  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu 
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn gegevens - mijn persoonsgegevens
  4. Ga naar zichtbaarheid en vink daar de optie normaal, beperkt of afgeschermd aan.
 • Pasfoto wijzigen
  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn gegevens
  4. Ga naar officiële spelerspasfoto 
  5. Klik hierop en uploadt je pasfoto

  Je pasfoto wijzigen kan alleen van 21 juni t/m 1 november. Let er wel op dat je een pasfoto uploadt waarop je herkenbaar bent i.v.m. de controle van de spelerspassen voorafgaand aan een wedstrijd door de scheidsrechter. Een niet herkenbare pasfoto (bijvoorbeeld een foto van een stripfiguur, Johan Cruijf etc.) is niet toegestaan. Doe je dit wel, dan loop je het risico dat je geen wedstrijden kunt spelen. 

 • Pushnotificaties instellen

  Altijd direct op de hoogte zijn van wijzigingen in het wedstrijdprogramma, afgelasting van een training of ander Arsenalnieuws? Stel dan pushnotificaties in via de voetbal.nl app. 

  Hoe kan ik pushnotificaties instellen?

  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu 
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn pushberichten - pushinstellingen en pas daar de pushinstellingen aan. 
  4. Let op dat je bij pushberichten - voorkeursapparaat je telefoon als voorkeursapparaat instelt om pushberichten te ontvangen. 
 • Koppeling voetbal.nl app aan je digitale agenda

  Je kunt alle wedstrijden koppelen aan je digitale agenda op je telefoon. 

  Hoe koppel ik de wedstrijden aan mijn digitale agenda?  

  1. Ga in de voetbal.nl app naar jouw team 
  2. Ga naar programma
  3. Rechts in het witte vlak met alle wedstrijden zie je een notitieblok met ronde pijltjes
  4. Klik dit aan en je ontvangt een email met instrucite hoe je de wedstrijden kunt koppelen aan je agenda. 
  5. Let op: koppeling met je agenda is een in-app aankoop