• Bij het overschrijven van ASV Arsenal naar een andere club gelden de volgende regels:

  1. Je zegt eerst je lidmaatschap bij ASV Arsenal op. De opzegging van het lidmaatschap van ASV Arsenal dient voor 1 mei voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats te vinden.
  2. De opzegging van het lidmaatschap bij ASV Arsenal kan alleen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl Mondeling of op een andere manier opzeggen van het lidmaatschap is niet mogelijk.
  3. Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 1 mei en 30 juni voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats, dan brengen wij 60,- (zestig euro) administratiekosten in rekening.
  4. Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 1 juli en 31 augustus voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats, dan brengen wij 50% van het jaarcontributiebedrag van het nieuwe voetbalseizoen in rekening.
  5. Vindt de opzegging van het lidmaatschap vanaf 1 september plaats, dan brengen wij 100% van het  jaarcontributiebedrag in rekening.
  6. Je schrijft je uiterlijk 15 juni voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen in bij je nieuwe club. Dit geldt voor overschrijving naar de A-categorie. Overschrijving van de A-categorie naar de B-categorie of van de B-categorie naar de B-categorie kan gedurende het seizoen plaatsvinden, maar niet meer na 1 maart van het lopende seizoen.
  7. Zodra je aan alle financiële verplichtingen hebt voldaan vindt overschrijving naar je nieuwe club plaats.

  Opzegging gedurende het seizoen
  Indien je gedurende het seizoen overschrijft naar een andere club en je lidmaatschap bij ASV Arsenal opzegt, ben je de volledige jaarcontributie verschuldigd.