• Sponsoring

  Voetbalvereniging ASV Arsenal is een levendige club met een rijke historie en een grote groep actieve leden. Onze thuisbasis is het prachtige sportpark De Schinkel, net achter het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid.

  Ons sportcomplex is de afgelopen jaren compleet vernieuwd: er zijn twee hypermoderne kunstgrasvelden aangelegd en er is een prachtig clubhuis geplaatst. Het eerste veld, omrand door een kleurrijke set reclameborden, ligt in de schaduw van een vaak zonovergoten terras. Het tweede veld is zo mogelijk nog bijzonderder: omringd door een (onder supervisie van het Olympisch Stadion aangelegde) inloopatletiekbaan en een elftal opmerkelijke kunstwerken.

  Wij willen graag uw aandacht vragen voor de mogelijkheden om een partnership met ons aan te gaan. Ons clubmotto is: "Sport moet spel blijven en spelen is delen". Dit geeft het karakter van onze club goed weer.

  De laatste jaren hebben we onze ambitie weer bijgescherpt, zo willen we met onze zaterdagselectie zo hoog mogelijk spelen (nu 2e klasse). Verder gaan we nog meer investeren in professionele begeleiding bij onze jeugdteams en ook in de begeleiding van onze "voetbal academy". Dit alles om een goede aansluiting te houden bij ons vlaggenschip.

  Dit gaat niet vanzelf, wij hebben een aantal medewerkers bereid gevonden om deze ambitie zo goed mogelijk te begeleiden. Tevens stappen we niet van ons principe af om selectiespelers niet financieel te belonen met allerlei vormen van niet toegestane betalingen.

  Maar om hoog te spelen heb je als vereniging een aantal zaken hard nodig:

  • Een mooie en doelmatige accomodatie
  • Zeer goede voetbalvelden
  • Een hoogwaardig technisch kader, goed opgeleide professionele trainers voor selectie en jeugd
  • Een grote groep ambitieuze spelers die de club willen helpen om kampioenschappen te behalen
  • Goed opgeleide jeugdteams
  • Een professionele voetbal academie
  • Een gezonde senioren afdeling op de zaterdag en zondag (nu 25 teams)
  • En vooral willen we een club zijn waar iedereen zich thuis voelt.

  Veel van bovenstaande hebben we al bereikt, maar dat vinden we niet genoeg. We hebben alles in ons om uit te groeien tot een vooraanstaande Amsterdamse voetbalclub op een prachtig sport- en recreatiecomplex, onderdeel van een openbaar nieuw stadspark in Amsterdam Zuid. Een park waar bewoners van Oud-Zuid en daarbuiten met veel plezier sporten en recreëren.

  Op dit moment spelen er zo’n 450 kinderen bij onze club, naast ruim 500 volwassenen.

  Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als uw belangstelling is gewekt om onze plannen voor de toekomst te ondersteunen en onderdeel te worden van het succes van ASV Arsenal. En komen daarom graag met u contact om u te vertellen over de sponsormogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden. Leden van onze sponsorcommissieleden staan u graag te woord.

  Het bestuur en de sponsorcommissie staan te popelen om onze hoge ambitie waar te maken en daarom vragen we u om met ons mee te doen!!

  Het bestuur en de sponsorcommissie van ASV Arsenal, bereikbaar via sponsorcommissie@asvarsenal.nl