• Arsenal Football Academy (AFA)

  Alle kinderen van 5 t/m 10 jaar starten bij ASV Arsenal op de Arsenal Football Academy, kortweg AFA. Afgelopen seizoenen zijn veel kinderen op een leuke en sportieve manier met voetbal bezig geweest. De AFA is het voorportaal om toe te treden tot de vereniging en deel te nemen aan KNVB competitievoetbal. Sinds het seizoen 2013-2014 nemen wij daarom alleen kinderen van 5 t/m 10 jaar aan via de AFA.  

  Elk jaar stromen kinderen door naar de vereniging. We kunnen alleen kinderen plaatsen binnen de vereniging indien er plekken vrijkomen in teams die spelen in de KNVB competities. Als er geen plaats is blijven de kinderen ook een volgend seizoen bij de AFA. 

  1. Plaatsing binnen de vereniging is gebaseerd op datum van inschrijving. 
  2. Plaatsing in een selectieteam is met name gebaseerd op voetbalbeleving en voetbalvaardigheid.  

  Visie op leren voetballen

  Voetballen leer je door te voetballen. 

  Daarmee bedoelen we dat kinderen spelenderwijs het spel ervaren en leren. Door te voetballen (het spel spelen) ontwikkelen kinderen zelf voetbalhandelingen om het spel beter te kunnen spelen. Het accent zal met name liggen op het spelen van het spel (voetballen 4:4, 7:7). Daarnaast zullen we ons richten op het verbeteren van voetbalvaardigheid; voetbalhandelingen met bal, scoren, passen en dribbelen.

 • AFA seizoen & trainingen

  Het AFA-seizoen start in de eerste week van september en loopt door tot 1 mei van het daaropvolgende kalenderjaar. In de reguliere schoolvakanties zijn er geen AFA-trainingen.

  De AFA-trainingen vinden twee keer in de week, op woensdag- en vrijdagmiddag, onder vakkundige leiding plaats op onze eigen accommodatie aan het IJsbaanpad.

  Trainingen AFA

 • ASV Arsenal heeft in samenwerking met Brandsfit en Patrick een unieke kledinglijn ontwikkeld. Naast het wedstrijdtenue zijn ook het trainingstenue en diverse accessoires verkrijgbaar.

  De wedstrijdkleding (wedstrijdshirt, korte broek, kousen) kan alleen op afspraak worden aangeschaft in de kledingshop in het clubhuis.

  • Shirt € 32,50 
  • Korte broek € 17,50 
  • Kousen € 10,00

  Wil je een ASV Arsenal wedstrijdtenue kopen in de winkel in het clubhuis? Maak dan een afspraak met Wim Teuling via voorzitter@asvarsenal.nl of bel  06-51343879

  De trainingstenues, trainingspakken, tassen en jassen kunnen worden besteld via de ASV Arsenal webshop van BrandsFit. Klik op onderstaande link BESTELLEN.

   

  BESTELLEN

 • Contributie AFA

  Contributie seizoen 2019-2020  
  AFA Inschrijfgeld (bij wachtlijst) * € 50,00
  AFA jaarcontributie € 275,00

  * wordt verrekend met de 1e jaarcontributie

  Daarnaast ben je verplicht een trainingspakket van ASV Arsenal aan te schaffen.

 • Lid worden AFA

  Wil je graag beter leren voetballen, dan is de AFA de plek voor jou!

  Vraag meer informatie of een inschrijfformulier aan via ledenadministratie@asvarsenal.nl