• Om onze voetballers optimaal sportmedisch te ondersteunen zijn wij een samenwerking aangegaan met Sportmedisch Centrum Fysiomed en Jessica Gal Sportartsen die gevestigd zijn op het IJsbaanpad 4-6. 

  Leden van ASV Arsenal met een blessure kunnen met voorrang een afspraak maken bij de fysiotherapeuten of sportartsen van Fysiomed via het algemene nummer: 020 - 560 89 20

  Bij acute blessures in het weekend of in de avonduren kan gebeld worden met de speciale blessurelijn. Indien nodig kunnen sporters direct door de fysiotherapeut gezien worden. Na beoordeling van de klacht volgt zo nodig binnen 24 uur een afspraak bij de sportarts. Voor spoedeisende blessures is een samenwerking aangegaan met de spoedeisende hulp van het Amstelland Ziekenhuis.

  Blessurelijn: 020 - 560 89 28

 • De verzorger van de selectie wordt op de achtergrond ondersteund door vaste fysiotherapeut Jordi Janssen van Fysiomed. Hij heeft iedere dinsdag van 17.00 - 18.00 uur inloopspreekuur in de EHBO-ruimte bij ASV Arsenal. Het inloopspreekuur is voor vragen of een korte check (max. 10 min). Eventuele behandelingen vinden plaats bij Sportmedisch centrum Fysiomed op het IJsbaanpad 4-6. Zie voor meer informatie over het inloopspreekuur hieronder bij Clubfysiotherapeut Jordi Janssen.

  Sportmedisch onderzoek
  Om een verantwoorde sportbeoefening te garanderen en blessures te voorkomen wordt aan alle selectiespelers geadviseerd een sportmedisch onderzoek bij de sportarts te ondergaan. Zij zullen hierover worden geïnformeerd door hun trainer.

  Duurzaam naar de top
  Voor jonge talenten die intensiever begeleid willen worden is een sportmedisch begeleidingstraject opgezet onder de noemer "Duurzaam naar de Top". Dit traject is erop gericht om de sporter te helpen een duurzame en succesvolle sportcarrière op te bouwen, en bestaat uit een sportmedisch onderzoek en twee vervolgconsulten na 4 en 8 maanden. Dit traject kan gecombineerd worden met voedingsadvies, Total talent (zie onder), of mentale vaardigheidstraining.

  Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@jessicagal.nl of bel 06-24 63 48 21

  Kosten
  De sporten zijn aangesloten bij de federatie van sportmedische instellingen (FSMI). Het sportmedisch onderzoek wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering ten dele of in zijn geheel vergoed.

 • Beste leden van ASV Arsenal, 

  Mijn naam is Jordi Janssen, ik ben 25 jaar en sinds 2 jaar werkzaam bij SMC Fysiomed bij jullie aan het IJsbaanpad! 

  Sinds dit seizoen verzorg ik elke dinsdag van 17.00 – 18.00 een inloopspreekuur bij ASV Arsenal. Dit vindt plaats aan de achterzijde van het clubgebouw (in de EHBO-behandelruimte). 

  Heb je een blessure? Een langdurige klacht? Of een ander gezondheidsvraagstuk? 

  Wip even langs en samen kijken we naar een passende oplossing. Kun je niet op dinsdag? Bel of whatsapp even met je vraag! Dan kijken we samen naar een ander moment. 

  Het eerste consult is volledig vrijblijvend en hier zitten geen kosten aan verbonden.

  Tot ziens! 

  Jordi Janssen 
  Fysiotherapeut 
  SMC Fysiomed 
  06 - 30 23 52 94

 • Total Talent is een programma dat zich richt op het optimaliseren van de fysieke vaardigheden van talentvolle sporters van 10-18 jaar, om zich gericht verder te kunnen ontwikkelen tot topsporter. Total Talent bestaat uit verschillende rondes waarin wordt gewerkt aan het verbeteren van de grond motorische vaardigheden, flexibiliteit, kracht, stabiliteit, coördinatie en looptechniek. De duur van de ronde hangt af van het beginniveau en snelheid van ontwikkeling. Aan het einde van elke ronde wordt het talent getest om te meten of er voldoende progressie is geboekt om door te gaan naar de volgende ronde. Gemiddeld duurt een ronde 6 weken en het totale programma duurt 9-12 maanden.

  Het programma vindt plaats bij Sportmedisch Centrum Fysiomed en bestaat uit:
  * een intake 
  * een individuele screening en 
  * 4 contactmomenten per ronde.

  Kinderen tot 18 jaar hebben in hun basispakket recht op 18 zittingen fysiotherapie. Bij 18+ is fysiotherapie in het aanvullende pakket opgenomen. De kosten worden dus vrijwel volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Wel dient er een trainingsabonnement (90 euro voor de totale periode) te worden afgesloten waarmee men onbeperkt toegang heeft tot de fitness faciliteit van Fysiomed.

 • Een aantal keren per seizoen wordt een informatieavond georganiseerd voor alle trainers, leden, ouders en overige geïnteresseerden van de club.

  Tijdens deze bijeenkomsten worden de verschillende onderzoeken en producten toegelicht en komen verschillende thema’s omtrent sport en gezondheid aan de orde zoals blessurepreventie, revalidatie, trainen en testen, voeding en mentale vaardigheden.