• Algemene informatie AFA leden

  De Arsenal Football Academy (AFA) is het voorportaal om door te stromen naar een team bij de club. Als AFA-lid train je 2 keer per week. Je traint dan samen met je leeftijdsgenoten. De trainingen zijn ingedeeld op basis van geboortejaar, omdat de teams bij de club ook ingedeeld zijn ook op basis van geboortejaar. Tijdens de trainingen leer je de voetbaltechnieken onder de knie te krijgen en worden er onderling wedstrijdjes gespeeld. Het trainingsschema voor de AFA vind je op de pagina trainingen

  De AFA trainingen starten na de zomervakantie en gaan door tot 1 mei het daaropvolgende jaar. In de officiele schoolvakanties zijn er geen trainngen. Mocht je niet door kunnen stromen naar een team, dan blijf je gewoon bij de AFA spelen, net zolang tot er plek is om je aan te sluiten bij een team. 

  In de schoolvakanties (mei-, zomer- en herfstvakantie) worden er voetbalkampen bij Arsenal georganiseerd. Hier kun je samen met je vriendjes uit de buurt, uit je klas of uit je team aan meedoen. Je vriendjes hoeven niet lid te zijn van Arsenal. Zodra je je kunt inschrijven voor een van de voetbalkampen, communiceren wij dat via de website en de voetbal.nl app. Ook worden evt. afgelastingen van trainingen via de website en voetbal.nl app gecommuniceerd. Handig dus om de voetbal.nl app op je smartphone te downloaden. 

 • ASV Arsenal tenue

  Als AFA-speler ben je verplicht het ASV Arsenal tenue (wedstrijdshirt, korte broek, kousen, trainingsjack en trainingsbroek) aan te schaffen. Het ASV Arsenal tenue is alleen vekrijgbaar in de winkel in het clubhuis. Accessoires zijn alleen online verkrijgbaar. Meer informatie vind je op onze pagina webshop.

 • Voetbal.nl app

  De voetball.nl app is er voor iedereen die bij ASV Arsenal voetbalt, dus ook voor AFA-leden. En natuurlijk voor alle ouders. Download de voetbal.nl app op je smartphone. Je kunt inloggen met het e-mailadres waarmee je bij ASV Arsenal geregistreerd staat.  

  Via de app kun je het volledige trainingsprogramma van je kind inzien en blijf je op de hoogte van alle relevante informatie van Arsenal zoals nieuws, evenementen en eventuele afgelastingen van trainingen.

  Trainingen
  De trainingen zijn zichtbaar door na inloggen te klikken op je persoonlijke pagina linksonderaan op de homepagina van de app. Je kunt hier ook je aan- of afwezigheid doorgeven. Ook kunnen trainers een bericht sturen als de training - door bijvoorbeeld de weersomstandigheden - wordt afgelast. Er verschijnt dan net als bij whatsapp berichten, een notificatie op je smartphone. Je moet wel zelf in de instellingen van de voetba.nl app pushnotificatie inschakelen. Uitleg over het inschakelen van pushnotificaties vind je elders op deze pagina. 

  Evenementen
  De evenementen, zoals bijvoorbeeld het voetbalkamp, zijn zichtbaar in het programma. Het programma vind je in de app via menu - programma - volledig programma.

 • https://www.asvarsenal.nl/wp-content/uploads/asvarsenal/2019/02/Apple.jpg
 • Zichtbaarheid aanpassen

  Via de instellingen in het menu van de voetbal.nl app kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van ASV Arsenal. Er zijn 3 mogelijkheden met betrekking tot jouw zichtbaarheid; normaal, beperkt en afgeschermd.

  Standaard staat je profiel op afgeschermd en is daarmee alleen zichtbaar voor scheidsrechters en verenigingsofficials. 

  Bij normaal is je naam en foto zichtbaar, bij beperkt is alleen je naam zichtbaar en bij afgeschermd is je naam en foto niet zichtbaar.  

  Hoe kan ik mijn zichtbaarheid aanpassen? 

  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu 
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn gegevens - mijn persoonsgegevens
  4. Ga naar zichtbaarheid en vink daar de optie normaal, beperkt of afgeschermd aan.
 • Pasfoto toevoegen of wijzigen

  Wil je een pasfoto aan het profiel van je kind toevoegen? Dat kan heel eenvoudig. 

  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn gegevens
  4. Ga naar officiële spelerspasfoto 
  5. Klik hierop en uploadt je pasfoto

  Je pasfoto wijzigen kan alleen van 21 juni t/m 1 november. Let er wel op dat je een pasfoto uploadt waarop je herkenbaar bent. Een niet herkenbare pasfoto (bijvoorbeeld een foto van een stripfiguur, Johan Cruijf etc.) is niet toegestaan. 

 • Push notificaties instellen

  Altijd direct op de hoogte zijn van bijvoorbeeld een afgelasting van een training of ander Arsenalnieuws? Stel dan pushnotificaties in via de voetbal.nl app. 

  Hoe kan ik pushnotificaties instellen?

  1. Ga in de voetbal.nl app naar het menu 
  2. Ga naar algemeen - instellingen
  3. Ga naar mijn pushberichten - pushinstellingen en pas daar de pushinstellingen aan. 
  4. Let op dat je bij pushberichten - voorkeursapparaat je telefoon als voorkeursapparaat instelt om pushberichten te ontvangen.