• Wordt jouw team het Picnic Team van de Week?

  • Heeft jouw team dit weekend een geweldig doelpunt gemaakt, bleven jullie lachen ondanks de stromende regen, is jullie trainer/begeleider de leukste trainer/begeleider van Arsenal of kunnen jullie simpelweg wel een steuntje in de rug gebruiken?

    In samenwerking met Picnic, de online supermarkt, vervolgen wij dit najaar de actie ‘Picnic Team van de Week’. Wekelijks wordt door de TC een jeugdteam gekozen tot Picnic Team van de Week. Als Team van de Week krijgt jouw teamfoto een week lang een prominente plek op onze website en op het tv-scherm in de kantine. En het leukste van alles, de teambegeleider ontvangt een cadeaubon van 25,- te besteden in de Picnic-app. Of je nou kiest voor sportdrank, snoeptomaatjes of chips, Picnic brengt de bestelling gratis langs. Reden genoeg om er een mooie derde helft van te maken.

    We trappen deze reeks van het Picnic Team van de Week af met JO13-1. Zij stonden afgelopen weekend bij rust met 0-3 achter, maar door de goede coaching van Gisele de Win, coach en trainster van JO13-1, wisten zij de wedstrijd om te buigen naar een 4-4 eindstand. JO13-1, gefeliciteerd met jullie uitverkiezing tot Picnic Team van de Week. Binnenkort kunnen jullie genieten van een derde helft vol lekkere en gezonde versnaperingen.

    Bekijk hier alle Picnic Teams van de Week.