• Wim Teuling Memorial zaterdag 26 september 2020

 • Op zaterdag 9 mei is in besloten kring afscheid genomen van Wim Teuling. Wim was sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw een drijvende kracht achter onze vereniging. Hij was club-man in hart en nieren en genoot van het verenigingsleven. “De grootste Arsenaller aller tijden” is niet meer bij ons.

  Door de maatregelen omtrent het coronavirus was het toendertijd voor velen van ons niet mogelijk de uitvaart (live) bij te wonen en afscheid van Wim te nemen. Daarom vieren wij op zaterdag 26 september de Wim Teuling Memorial om samen met iedereen die daar behoefte aan heeft Wim op passende wijze te herdenken.

  De Wim Teuling Memorial begint om 8.30 uur tijdens de eerste wedstrijden van de jeugd. Voorafgaand aan alle thuiswedstrijden applaudisseren wij één minuut voor Wim. We spelen niet met rouwbanden, maar geven Wim juist een groot applaus. Dat is wat hij graag gewild had. Er zal de gehele dag in de kantine een speakerscorner beschikbaar zijn, waar je iets over Wim kunt vertellen of een herinnering aan Wim met de aanwezigen kunt delen. 

  Zaterdag 1, het paradepaard van Arsenal en de grote trots van Wim, speelt die dag om 14.30 uur een thuiswedstijd tegen HBOK. Rondom deze wedstrijd zullen een aantal activiteiten plaatsvinden, allemaal in het gedachtegoed van Wim.

  Na afloop van deze wedstrijd sluiten we de dag af met een hapje en een drankje, toastend op het leven en op Wim zoals hij dat gewild had. 

  Wij hopen op een mooie opkomst, zodat Wim alsnog het afscheid krijgt wat hij verdient.

  Het bestuur
  ASV Arsenal

  NB: Tijdens de Wim Teuling Memorial houden wij ons aan de geldende coronamaatregelen en het ASV Arsenal coronaprotocol.