• Van de voorzitter

 • Zondag 2 mei was het een jaar geleden dat Wim ons verliet. Voorzitter der voorzitters. De afgelopen 45 jaar heb ik ontelbare malen met hem op zaterdag of zondag om 14.30 aan de zijlijn, voor of naast een dug-out gestaan. Daarom pakte ik zondag om 14.30 een elpee uit mijn kast om zijn lievelingsnummer ‘Wish you were here’ van Pink Floyd te draaien. Fijn dat ik aan het eind van de dag nog een bericht kreeg van Jeroen en Imro. Zo kon ik deze bijzondere dag mooi afsluiten. 

  Dat vooraf aan mijn dankwoord aan alle leden van ASV Arsenal. Het is en was een uitzonderlijk moeilijk jaar voor individuele leden, maar zeker ook voor de club. De leden hebben de club fantastisch gesteund, zodat wij door kunnen gaan met wat zo graag doen. Een balletje trappen in het weekend of door de week in de zaal. Zonder die steun hadden wij het niet gered.

  Nu zijn we al druk bezig met het voorbereiden van het seizoen 2021-2022. Nieuwe teams, nieuwe indelingen. Doorstroming van de jeugd. Kantinezaken. Overleg met de gemeente. Proberen sponsors te werven, opzetten van een business club, waar Carlo Liefting, vader van een jeugdlid, zich voor heeft opgeworpen. Kortom veel werk aan de winkel. Zodat we het nieuwe seizoen weer ouderwets kunnen knallen met zijn allen.

  Nogmaals dank voor jullie steun. We kijken uit naar een nieuw seizoen met een normale competitie en veel sportiviteit.

  Iwan Zandwijken
  Voorzitter ASV Arsenal