• Regiocup wedstrijden voor JO8 t/m JO18 teams

 • Eindelijk mogen JO8 t/m JO18 teams weer wedstrijden tegen andere clubs spelen. Dat betekent dat vanaf zaterdag 5 juni gedurende 4 weekenden Regiocup wedstrijden tegen andere clubs worden gespeeld. Helaas zijn JO19 teams van overheidswege uitgesloten van het spelen van Regiocup wedstrijden. Het wedstrijdprogramma is inmiddels via de voetbal.nl app en onze website bekend gemaakt. De meeste teams spelen de komende weekenden 3 of 4 wedstrijden. De laatste wedstrijden voor de Regiocup worden in het weekend van 26/27 juni gespeeld. Alle Regiocup wedstrijden worden gespeeld in de huidige teamsamenstellingen van het seizoen 20-21. 
   
  Coronaprotocol
  Zorg dat je altijd op de hoogte bent van het coronaportocol van de club waar je speelt. Het coronaprotocol van ASV Arsenal is te vinden op onze website. De kantine, het terras, de kleedkamers en de douches bij ASV Arsenal zijn vanaf 5 juni weer geopend. Helaas mag er GEEN PUBLIEK bij de Regiocup wedstrijden langs de lijn staan. Maar publiek is bij ASV Arsenal wel wekom in de kantine of op het terras. Hierbij geldt wel dat je alleen mag zitten op een stoel aan een tafel. Staan is niet toegestaan. Zijn de kantine en het terras bij ASV Arsenal vol, dan is het helaas niet mogelijk op het sportpark te verblijven. Je kunt ter plekke reserveren voor een plek in de kantine of op het terras en je dient je altijd te registreren. 
   
  In de voetbal.nl app staat bij de wedstrijddetails een link naar het coronaprotocol van de club waar de wedstrijd gespeeld wordt. Lees dit altijd voorafgaand aan de wedstrijd goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
  Bij sommige clubs zijn de kantine, het terras, de kleedkamers, douches en toiletten geopend, bij andere clubs weer niet. Ook verschilt het aantal teammanagers dat bij een wedstrijd aanwezig mag zijn per club en hebben clubs wel of geen faciliteiten opengesteld voor chauffeurs. Chauffeurs kunnen bij een gesloten kantine of terras natuurlijk altijd een ander lokaal terras opzoeken en na afloop van de wedstrijden de spelers weer ophalen. Zorg in ieder geval bij vervoer naar uitwedstrijden dat chauffeurs en spelers in de auto altijd een mondkapje dragen. 
   
  Trainingen tot einde seizoen
  Alle jeugdteams trainen in ieder geval tot en met vrijdag 11 juni. Als de trainingen ook na 11 juni tot einde Regiocup wedstrijden doorgaan, volgt daar later nog bericht over via de trainers. De eerste trainingen van het nieuwe seizoen starten in de week van 23 augustus, zodra de scholen ook weer beginnen. Het trainingsschema en de teamindeling voor het seizoen 21-22 worden op 16 juni via onze website en de voetbal.nl app bekend gemaakt. Wellicht ten overvloede, maar de teamindeling voor het seizoen 21-22 geldt voor volgend seizoen. De Regiocup wedstrijden worden met de huidige teams gespeeld en dus niet met de nieuwe teams. 
   
  Vragen over de Regiocup wedstrijden
  Als jouw team een tekort aan spelers heeft, regel dan met andere teams invallers. Veel spelers vinden het heel leuk om een extra wedstrijd te spelen. Er mogen zowel invallers uit de eigen leeftijdscategorie meespelen, maar ook 1 leeftijdscategorie hoger of lager. Voor alle vragen over de Regiocup wedstrijden kun je terecht bij Theo Bernard, wedstrijdsecretaris veld bij ASV Arsenal; wedstrijdsecretarisveld@asvarsenal.nl