• Opzeggen

  Bij de opzegging van het lidmaatschap gelden de volgende regels:

  1. De opzegging van het lidmaatschap van ASV Arsenal dient voor 1 mei voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats te vinden.
  2. De opzegging van het lidmaatschap bij ASV Arsenal kan alleen door een email te sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl. Mondeling of op een andere manier opzeggen van het lidmaatschap is niet mogelijk.
  3. Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 1 mei en 30 juni voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats, dan brengen wij 60,- (zestig euro) administratiekosten in rekening.
  4. Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 1 juli en 31 augustus voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats, dan brengen wij 50% van het jaarcontributiebedrag van het nieuwe voetbalseizoen in rekening.
  5. Vindt de opzegging van het lidmaatschap na 1 september plaats, dan brengen wij 100% van het jaarcontributiebedrag van het nieuwe voetbalseizoen in rekening. 

  Opzegging gedurende het seizoen
  Indien je gedurende het seizoen stopt met voetballen en je lidmaatschap bij ASV Arsenal opzegt, ben je de volledige jaarcontributie verschuldigd.

  Blessure 
  Mocht je als gevolg van een blessure je lidmaatschap tussentijds willen opzeggen, dan kun je voor het treffen van een regeling contact opnemen met de penningmeester van ASV Arsenal via penningmeester@asvarsenal.nl. Hierbij dien je een doktersverklaring te overleggen. Restitutie van de contributie naar rato van het aantal maanden uitval, vindt achteraf plaats. Je dient dus altijd eerst de volledige jaarcontributie via NIKKI te voldoen.