• Nieuwjaarsgroet van de voorzitter

 • Beste leden,

  Natuurlijk worden onze gedachten over het afgelopen jaar overheerst door de Corona Pandemie. Die heeft ons allen zwaar getroffen. Als club, maar zeer zeker natuurlijk ook individuele leden. Het is goed om daar stil bij te staan. Grote impact op onze club had het overlijden van onze voorzitter en erelid Wim Teuling. Iedereen, van jong tot oud, binnen de club kende hem. Een markant en gewaardeerd persoon met grote verdiensten voor de club. Gelukkig hebben wij hem in september nog een passend eerbetoon kunnen brengen in deze moeilijke tijden.

  Graag stel ik mij hierbij, als opvolger van Wim Teuling en nieuwe voorzitter van onze club, aan u voor. Iwan Zandwijken is de naam. Als speler van 9 jaar meldde ik mij in 1963 aan als lid van ASV Arsenal. Ik doorliep alle elftallen om in 1970 mijn debuut te maken in het 1e. In de loop der jaren heb ik veel elftallen van de club getraind, waaronder vele jaren ons vlaggenschip. Na het overlijden van Wim heb ik aan het verzoek van het zittende bestuur voldaan om het voorzitterschap op mij te nemen. Dit verzoek is bekrachtigd tijdens de onlangs gehouden ALV. 

  Helaas is het door de corona-omstandigheden, die ons voetballeven in een soort houdgreep heeft, lastig om persoonlijk contact te hebben. We zijn als club ontzettend blij met alle begrip van de leden, die ons blijven steunen. Onontkomelijk hebben we de contributie hard nodig om overeind te kunnen blijven en aan onze verplichtingen te kunnen blijven voldoen. Ja, we hebben de vrijwilligers hard nodig om de club draaiende te houden. En nee, we weten nog niet wanneer we weer mogen voetballen met zijn allen. Onze hoop blijft natuurlijk gericht op het jaar dat voor ons ligt. Zo snel mogelijk weer trainen en wedstrijden spelen.

  Namens het bestuur, alle medewerkers en vrijwilligers van ASV Arsenal wil ik alle leden bedanken voor de steun aan de club. Ik wens iedereen een voorspoedig 2021 met ieder weekend weer een wedstrijd, maar bovenal goede gezondheid voor iedereen en zijn geliefden.

  Ik zie iedereen weer graag en snel op de velden en in de kantine van ASV Arsenal!

  Iwan Zandwijken
  voorzitter ASV Arsenal