• Kom bij ons en herleef oude glorie - Word lid van onze 45+ veteranenploeg!

 • Beste voetballiefhebbers, beste ouder, non Dutch speakers are welcome too,

  Heb je een passie voor voetbal die nooit is vervaagd? Droom je ervan om weer op het veld te staan en herinneringen te maken die een leven lang meegaan? Zo ja, dan is dit je kans om deel uit te maken van iets speciaals - onze veteranenploeg!

  Bij Arsenal 45+ verwelkomen we voetballers van 40 en ouder die (nog) graag een balletje trappen. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent die zijn vaardigheden wil laten zien, of iemand die gewoon plezier wil hebben en wat beweging wil krijgen, er is zeker plek voor jou. 

  Waarom zou je meedoen?

  Herleef de opwinding van het spel: Voel de adrenaline weer stromen terwijl je het veld betreedt en je beste prestaties levert.
  Bouw vriendschappen op: Voetbal gaat niet alleen om winnen, maar ook om het creëren van blijvende banden met teamgenoten.
  Blijf fit en actief: Voetbal is een geweldige manier om in vorm te blijven en gezond te blijven, ongeacht je leeftijd.
  Deel ervaringen: Wissel verhalen uit, leer van elkaar en geniet van de gemeenschap die voetbal te bieden heeft.

  Of je nu een doelpuntenmaker, een verdediger of een teamspeler bent, er is een plek voor jou in onze veteranenploeg. Doe mee en maak deel uit van iets groots!

  Neem vandaag nog contact met ons op via Niels Bertschat nbertschat@hotmail.com ; 06 25 205243  en sluit je aan bij onze missie om de passie voor voetbal levend te houden, ongeacht je leeftijd.

  Met vriendelijke groet,

  Het veteranen 45+ team