• Corona-update: de competities in het amateurvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat

 • Update dinsdag 31 maart 2020

  De competities in het amateruvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat
  Dinsdag 31 maart heeft het kabinet de geldende corona-maatregelen tot en met dinsdag 28 april verlengd. De KNVB heeft daarna besloten dat alle competities in het amateurvoetbal dit seizoen komen te vervallen. Lees hier alle informatie van de KNVB over deze besluitvorming.

  Samengevat: 
  - Het niet uitspelen van de competities geldt voor alle senioren- en jeugdcompetities, zowel voor het veldvoetbal als het zaalvoetbal en voor alle niveaus In het amateurvoetbal.
  - Er komen dit seizoen geen eindstanden. Er zijn dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten.
  - De bekerkampioenschappen worden niet meer uitgespeeld.
  - Volgend seizoen start iedereen in de A-categorie in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Voor de B-categorie geldt vrije inschrijving per klasse.

  Dit betekent ook dat er dit seizoen geen trainingen meer zijn. Zowel voor de AFA, jeugd als senioren.

  En wellicht ten overvloede, ook ons sportpark is (in ieder geval tot en met 28 april) gesloten. 

  Het bestuur zal de komende weken overleggen hoe we de voorbereidingen op volgend seizoen vorm gaan geven. Zodra wij meer weten, zullen wij jullie hierover informeren. 

  Wij wensen iedereen veel sterkte toe in de komende periode, blijf gezond en we zien elkaar weer in betere tijden!

  Het Bestuur
  ASV Arsenal 

   

  Update zondag 15 maart 2020

  Alle trainingen en wedstrijden afgelast tot en met 6 april
  Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren. Alle wedstrijden en trainingen bij ASV Arsenal zijn dus in ieder geval afgelast tot en met maandag 6 april. 

  Wij weten dat voor velen van jullie voetbal de belangrijkste bijzaak in het leven is. Ook wij vinden het jammer dat er voorlopig niet gevoetbald kan worden. Maar voor nu is echt maar een ding belangrijk: blijf gezond!

  Indien er aanpassingen of verdere maatregelen genomen worden, dan zullen wij daar uiteraard over communiceren. 

  Het Bestuur
  ASV Arsenal 

   

  Update donderdag 12 maart 2020

  Alle trainingen en wedstrijden per direct afgelast tot 1 april
  Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft de KNVB alle competitiewedstrijden in het amateurvoetbal tot 1 april afgelast. Het bestuur van ASV Arsenal volgt de richtlijnen en adviezen van de KNVB, de overheid en het RIVM. Daarom worden alle trainingen voor senioren, jeugd en AFA-spelers tot 1 april afgelast. Met deze maatregel komen ook eventuele oefenwedstrijden en andere bijeenkomsten te vervallen. 

  Op dit moment is nog niet bekend wanneer de afgelaste wedstrijden ingehaald worden. De KNVB zal daar de komende dagen naar gaan kijken, maar is daarbij ook afhankelijk van eventuele verdere maatregelen van het kabinet en de ontwikkeling van het Coronavirus.

  Zie voor meer informatie de websites van de KNVB en het RIVM. Ook heeft de KNVB een pagina met veel gestelde vragen over de afgelastingen. 

  Mocht de situatie wijzigen, dan zullen wij dat uiteraard communiceren. 

  Het Bestuur
  ASV Arsenal