• Arsenal Football Camp in de meivakantie

 • In de meivakantie organiseert ASV Arsenal in samenwerking met IW13Football het Arsenal Football Camp voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar.

  Wil jij ervaren hoe het is om 2x per dag te trainen als een achte prof? Wil je met plezier beter leren voetballen? Het Arsenal Football Camp staat garant voor 3 dagen veel voetbal, 3 dagen plezier, 3 dagen spanning en 3 dagen heel veel lol. Samen met je teamgenoten, klasgenoten of vrienden uit de buurt. 

  Het Arsenal Football Camp vindt plaats van maandag 3 tot en met woensdag 5 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur op de velden van Arsenal (woensdag tot 15.00 uur), waarbij wij volledig voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, de KNVB en gemeente Amsterdam. Voor de lunch wordt gezorgd. De technische leiding/uitvoering is in handen van oud-profs Melvin Holwijn en Imro Wielkens.

  Het Arsenal Football Camp is ook toegankelijk voor vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en/of kinderen uit de buurt die niet lid zijn van ASV Arsenal of de Arsenal Football Academy. De korting van 10% geldt voor ASV Arsenal-leden en AFA-leden.

  Vraag een inschrijfformulier aan via: ledenadministratie@asvarsenal.nl.

  Inschrijven kan tot en met maandag 26 april 2021. Reageer daarom op tijd zodat je verzekerd bent van een plekje bij het Arsenal Football Camp.

  Lekker voetballen in de meivakantie…de leukste vakantie die er is!

  Data maandag 3 t/m woensdag 5 mei 2021
  Tijd 10.00 - 16.00 uur (incl. lunch, woensdag tot 15.00 uur)
  Leeftijd 5 t/m 12 jaar (j/m), leden en niet-leden
  Kosten € 135,- voor Arsenal-leden en AFA-leden (=10% korting)
    € 150,- voor niet-leden
  Locatie ASV Arsenal, IJsbaanpad 51, Amsterdam-Zuid